Balotelli nu intentioneaza sa plece de la City

Balotelli este deranjat ca apar des informatii false despre el. Mario Balotelli spune ca nu vrea sa paraseasca in aceasta vara echipa antrenata de Roberto Mancini. Mancini s-a declarat nemultumit de modul in care Balotelli se comporta pe teren si a declarat dupa meciul cu Arsenal, in care atacantul de 21 de ani a fost eliminat, ca acesta ar putea parasi clubul in vara.

Managerul lui Manchester City a revenit intre timp asupra afirmatiilor, dar a precizat ca jucatorul sau trebuie sa-si revizuiasca serios atitudinea daca vrea sa ramana la echipa. Autor a 17 goluri in acest sezon, Balotelli spune ca nu are de gand sa-i paraseasca pe „cetateni” si crede ca are numai de castigat de pe urma relatiei cu Mancini. „Nu ma gandesc decat sa castigam titlul acum”, a declarat internationalul italian, a carui echipa se afla la cinci puncte in spatele liderului Manchester United si are cota 6,00 sa termine pe primul loc.„Trebuie sa ma dezvolt ca fotbalist si pot spune ca sunt norocos ca lucrez cu Mancini, care este probabil cel mai bun manager din lume”, a adaugat Balotelli.

Acesta a dezvaluit ca lucrurile intre el si antrenor au fost rezolvate in urma unei discutii, iar acum toata lumea este concentrata pe urmatorul meci contra lui Wolverhampton. City are cota 1,22 sa se impuna pe terenul „lupilor”, in vreme ce un succes fara gol primit este cotat la 2,00. Nu uitati, oferta bet365 si bonus bwin 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din Premier League si puteti castiga un bonus de pana la 100% din profit pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului. Balotelli a tinut sa contrazica zvonurile conform carora ar urma sa se intoarca din vara in Italia, fiind dorit atat de fosta sa echipa Inter, cat si de AC Milan.